Skitsnack

Vem fan bryr sig? vem fan bryr sig egentligen? alla som man tror bryr sig gör inte det, bara massa tomma jävla ord. Så jäääävla trött på att må sähär men JAG kan inte göra något åt det. Och den personen som kan det skiter i det för den skiter i att jag mår skit.. men som sagt vem fan skulle bry sig om mig egentligen?!?!

falska människor över allt. men jag måste stå ut eller måste jag det, kan lika gärna bara dra och inte komma tillbaka! ingen behöver veta vart jag ska!

Äcklaad av mig själv, går på allt allt.. alla bara sviker och snackar skit. men fortsätt ni! Ni får se!

JAAAAAA


typ sluta äta ?! jaaa! fan vill vara smal i sommar, eller inte bara i sommar hela tiden! :)

snart kommer mamma! ♥


snart kommer mamma!  ♥

:'(


Varför ska jag vara så ful och äcklig? varför just jag?  jag tänker inte lämmna lägenheten mer!
Hatar att se ut såhär. fan :(









BLLÄÄÄ

Otroligt tråkig dag, allt känns tråkigt för tillfället. Jag har inte lust att göra något alls. vill dra täcket över huvet och bara ligga där hela veckan! Bläää!






ÄLSKAR DIG FINASTE VÄN!♥

Hej! vill bara säga att jag skanar min fina vän, saknaden gör ont.. det värker i bröstet på mig. jag behöver dig nu här hos mig.. jag är lite sur på dig för du sa att tiden skulle gå fort, att vi snart träffas! det har gått mer än 2 månader, k'nns som 1 år! saknar dig saknar oss saknar allt vi gjorde alla bus alla fester alla filmer allt! Saknar ALLT med dig.. Du anar inte hur mycket du betyder för mig. du är så jävla underbar, hur fin som helst. vill bara spola fram tiden, tills du kommer hem och håller om mig! kommer nog fan inte släppa dig igen! klarar inte av att du åker ifrån mig. det gör ont! Finaste Phia jag vet att du har det bra och jag unnar dig allt för det är du värd! men jag saknar dig ändå! kom hem snart! det värker kan inte var glad utan dig vid min sida...



ÄLSKAR DIG FINASTE VÄN!♥





Du är världensbästa! och jag älskar dig!


Kan inte ens skriva det här utan att få tårar i ögonen.<3

18.05



Har varit med Elin och vickan i torsdags, vi sov hos Elin, åt jättegod mat och sen kladdkaka med jordgubbar och sen dipp med morötter/gurkstavar.. Hon gillar att göda och skämma bort oss :)


AHHA ful bild xD



Sitter pch väntar på att folket ska droppa in snart, blir väl att spela spel och snacka och dricka för dom som vill :)
men för min del blir det utgång sen iaf, hoppas alla hänger med! :)


Imorgon ska vi och fota i studion med micha och niklas men först på shemat står TVÄTTNING! fy fan ska bli så skönt inte tvättat på vet inte hur många veckor?! anledningen är att dom bytt ut alla tvättmaskiner och alla torktumlare/torkskåp aa rubbet! och det är några nya så man behöver inte ens ha tvätt/sköljmedel, det finns i redan så det kommer automatiskt :)



Saknar phia oxå. vääldigt mycket. men tiden går fort :)

FEST ELLER?



idag ska jag till Ebba som fyllde 21 igår :) Grattis wessla!
ska bli skitkul, blir mat och bål, massa hoppas jag iaf :) haha..
sen ska jag hemåt och festa lite, sen ut med trevligt folk :)





17.01












Elin Vickan och jag! :)

13.59


Gårdagen bestog enbart av städning och målning. städade grundligt! och så maålade jag badrumsskåpet :) fiint! idag gick jag upp 10.00 och började städa igen :)  nu är det kliniskt rent här. Potatisen står i ugnen som jag lyckades få igång på något konstigt sätt?! dock så är den inte så varm som den ska men det får stå lite längre bara :)  ska snart börja med resten, sen vid 16.00 typ så kommer Elin och Vickan, så ska vi käka och dricka vin och snacka skit :)





Elin och jag :)

10.01

LÄNGE SEN!


ska gå på stan med mamma snart, ska bli mysigt. ska kolla på lite saker och fika och så :)

ikväll kan jag inte berätta om nu. men det ska bli kul det med :)





SAKNAR MIN PHIA!


RSS 2.0