vilar en stund!



full fart hela dagen. Jobbade 07.00-10.15!  gick faktist super bra, eller aa ok bättre än jag trott :)

sen åkte jag till pappa, så for vi direkt till badhuset i finspång. Var jätte kul tills efter typ 1,5 timma, då skar jag mig på något as vasst, skar upp 3 tår och mellan tårna och det var djupt oxå :S men jag blev omplåstrad av en badvakt! :)

hemma nu och ska vänta till det kommer folk, om någon kommer xD?!





:)

06.14


ska straxt dra till jobbet! Nervös. klumpen har ej släppt än! förhoppningsvis har den gjor det om en timma! Hoppas.. Och hoppas det går foooort med! :)






Vill skrika.

20.10



Seg dag. lång. men har gått bra att jobba, bara sjukt pinsamt/pirrigt? där en stund ;) haha! Bästa idag kanske?!

har även hunnit med att betala på resan, äta hos farmor och förbereda mig inför imorgon.
ska jobba ensam för första gången imorgon, ska man påpeka att jag är så nervös så jag har kräkits?! aja det har jag iaf! NERVÖS är bara förnamnet! har så ont imagen. 

Ska se på let´s dance nu med crille forss och mauro sen ska jag faktist sova. sen blir det jobb och sen finspångsbadhus sen hem och fixa och på kvällen liten fest typ :)



GRATTIS TILL MIN ÄLSKADE FINASTE BÄSTA VÄN PHIA! SAKNAR DIG SOM FAN. MEN JAG SKICKAR ETT LASS MED PUSSAR OCH KRAMAR OCH HOPPAS DU FÅR EN AS BRA DAG :) ÄLSKAR DIG!



17.00



idag har jag jobbat 07.00-10.00... Sen har jag varit med pappa på jobb. Vi åkte till sörping och under tiden han jobbade så gick jag en promenad, kallt men skönt :) sen har vi farit runt lite överallt och käkat och så.  nu är jag hemma, och hoppas mauro kommer snart?! och sen crille och forss, ska på bio kl 19.00  =)

imorgon jobb igen och boka resa! :)





12.06


Tänk att ha en vän som alltid finns hos dig. En vän som alltid förlåter hur dum man än varit, och vad man än gjort. En vän som alltid blir glad av att se dig. En vän som alltid lyssnar vad du än säger, och som inte sticker när det blir jobbit. Jag är glad för en sådan vän har jag ♥




 

 

 

 


19.31


Det hjälper inte hur mycket man än kan om man inte försöker... Det hjälper inte hur mycket man skriker om ingen vill höra.. Det hjälper inte hur mycket man kämpar om man inte vill.. Det hjälper inte hur mycket man gråter om ingen tröstar..




Dagens mat



I helgen har jag unnat mig lite chips och glass. Annars åt jag tacos och en stor frukost på söndagen! men det får man faktist unna sig på helgen..

Idag har jag inte ätit något än. Inte hungrig så jag väntar tills mauro kommer hem så lagar vi väl något. Sallad och kött eller köttsoppa tror jag det blir :)




mat.

14.23



Håller på att tvätta, springer upp och ner i tvättstugan. Inte roligaste men det är skönt sen när det klart :)
Sen blir det väl att städa lite och laga mat kanske. Imorgon blir det lungt med ska bara slappa.
Jobb onsdag-lördag. Lördag ska jag jobba helt själv. Hoppas det går bra!





En katt.

Du är min Bästa vän Sophia! Jag älskar dig! ♥



jag läste just ditt fina inlägg phia. Blev rörd till tårar! jag skulle mer än gärna dela allt det du upplever just nu med dig! Jag saknar dig, varje dag. Känns så tomt att inte ha dig på vår soffa, men den finns kvar för dig! Jag har sovit i den ibland för att jag saknar dig. Ibland gråter jag för att min finaste och bästaste vän sitter så långt ifrån mig. Jag behöver dig, få skratta med dig och gråta i din famn. Få prata med dig och berätta allt jag behöver, få lyssna på dig och bara ha dig i min närhet! Det har inte ens gått 1 månad sen vi sa "hejdå!" men det känns som en evighet. Jag är så glad och stolt över dig som gör det här för jag vet hur mycket du vill! Men en sak är säker om du ska åka bort igen så ska jag fan följa med! Jag klarar inte av att sitta här och inte veta hur du mår eller vad som händer, inte vara hos dig! Det gör ont. Du är en så underbar vän som alltid finns för mig som stöttar och förstår du är oersättlig! Jag är så glad för det vi har, en helt unik vänskap! Du betyder så otroligt mycket för mig. Jag saknar din klumpighet, ditt skratt och dina knasigheter :) 


Du är min Bästa vän Sophia! Jag älskar dig! ♥





Min fina fina vän ♥

20.41



TRÖTT är bara förnamnet.. varit i lindö hos mauros pappa. Åkte sedan till HC och jag shopade lite grann. blev en ny BH två fina blusar och lite annat smått! Köpte även 2 vinflaskor, så jag har sagt till mauro att INNAN söndag ska vinstället upp! jag ska ha upp mina vinflaskor nu!!!!!   ;)

ska se lite på Let´s Dance nu och sen ska jag sovaa! Klockan ringer imorgonbitti vid 05.00, sen snooozar man till kl kvart i 6! Sen är man redo att gå upp! :)


Köpt juice med :) såååå gott!


Dagens mat


Dagens mat.

frukost (06.00): 1 shake.

Frukost (10.00): 1 macka med skinka, keso, gurka tomat.

Lunch (14.00): ½ köttbit och ½ korvbit plus 8 potatisklyftbitar.





Kommer nog äta något ikväll med!

16.24


Helt slut i kroppen! trött som fan och helt seg i huvet. Gick jättebra på jobbet idag ska jobba imorgon oxå. och nästa vecka/helg! :) åkte till pappa efter jobbet där micha även var och vi åt frukost! sen har vi fixat lite saker farit runt lite hit och dit. Skjussade  även micha till jobbet innan jag åkte hem.

 Snart kommer nog mauro hem så ska tvinga han att följa med till stan. måste köpa vissa saker.





Dagens mat

Maten går bra, det går framåt/neråt.

Frukost: 1 shake/nutrilett

Lunch: 1 burk barnmat

Middag: Sallad(gurka,tomat,majs,ägg) 3st små köttfärsbiffar


Det var min mat för dagen :)




22.37




Helt förstörd, sovit igen några timmar på dan idag sov ingenting inatt! men men. satt med och lyssnade på samtal och antecknade lite från 07.00-10.00 samma tid imorgon och fredag! vet inte om jag vågar ta något samtal på fredag, mn får se hur det känns då! :)

Emma och jag hade mys iaf. färgade varandras hår drack kaffe såg på film och snackade om sakes som utedass och fula människor och så klart redigerade bilder, xD hahah
a! nu måste jag sova! ska upp kl 5 och duscha och sen fixa mig köra mauro till jobbet och sen åka till NT!



älskar denna bilden!

17.52


idag har jag ätit 1st nutrilett en skål med gröt, banan, kixi! Mums. ska äta En shake till ikväll tror jag. men vet inte beror på hur mätt jag är annans blir det ett äpple bara! Ska snart möta pappa och få en sak sen vidare till Emma. imorgon blir det att gå upp tidigt och gå till NT och sen sitta med och lyssna på samtal! :)






09.47


har skjussat mauro till jobbet, dom ringde in och behövde honom! :)  ska snart äta min goda frukost, naturdiet blää.. men men vad gör man inte ;)  sen ska jag se på tv lite och fixa mig och sen upp till  NT och gå igenom lite.. jag måste verkligen lägga mig tidigt ikväll så jag inte är helt död imorgonbitti!



23.18


Har suttie ett par timmar nu och sökt diverse jobb! kan ju alltid hoppas att någon behöver mig och typ anställer mig heltid och ger mig fett med lön. man kan hoppas sa jag! men jag är nöjd med det lilla jag får om det så bara rullar in ett par hundralappar på kontot så blir jag mer än happy för nu har jag 0 lixom!

imorgon ska jag och Emma ses och umgås mysa och snacka! sen på onsdagen ska jag upp skit tidig och gå på utbildningen. ska lägga mig tidigt så jag är pigg och alert :)

nu ska mauro och jag se en film, vilken är tydligen en överaskning med "skulle vara as bra" typ något bra antar jag?



Saknar både phia och studentveckan som fan!

17.10


Har varit på NT och kollat ett jobb, ska på en liten utbildning Tisdag-fredag. ska bli kul och hoppas jag lär mig allt fort så jag kan börja jobba :) känns såå skönt att ha något att göra även om det bara handlar om helgerna i början men sen kanske jag får sommarjobb oxå! skulle vara as bra!

aja, har varit hos Emma och hon och Mauro åt pizza och jag åt min suuper Goda naturdiet! duktiga jag.. Nu är Mauro och tränar och det skulle jag med ha gjort men hann inte köpa gymkort idag så får göra det imorgon eller övermorgon beror lite på hur lång tid utbildningen tar! Snart ska jag börja med maten till Mauro och sen se på tv.




23.55


nu ska jag och älskling se på en prinsessas dagbok 2! den är så bra :)

ska träffa emma imorgon och mysa lite. har mycket att prata om var allt för länge sen vi sågs!



21.40


Idag har vi varit hos pappa och ätit tacos, det var gott. Imorgon ska jag bort på morgonen/Förmiddan på en hemlig grejj ;) hoppas det blir bra! så jag kan slappna av lite iaf.

imorgon ska jag även kolla upp en sak som jag hoppas också blir bra :) hehe. nu har vi varit på maxi och willys och handlat..

Jag har köpt nutrilett och lite vitamintabletter också och imorgon ska jag fixa gymkort, kommer bli grymt bra!





sommaren 2011 då jävlar ska jag vara fit! haha



01.00


kollar på tv eller jag sitter mest vid datan så kollar inte så mycket. Ska snart sova tror jag så jag orkar upp imorgon!

Har kommit på en jättefin sak jag ska göra för en speciell person som betyder otroligt mycket för mig! hoppas det blir av snart och att det uppskattas! vill verkligen visa hur mycket jag älskar den personen! :)


(bilden har inget med texten att göra)

men jag tycker det här kortet är väldigt fint. Lycka!

22.45


håller på med lite gymnastik med mauro och crille :P hahah, dom är så söta och oviga och klumpiga xD
Men mauro är ganska stark iaf :)





imorgon ska vi till pappas jobb och fota i ateljen :)








17.41



Har varit hos min mamma idag, har klippt och gjort hundarna fina! Och tog med bror in och åkte till HC med honom. Har just lagt i en maskin tvätt eller 3 rättare sagt.. Blir att gå ner att hänga snart!





Cindy♥


Löv.

 


14.22

sitter hemma hos mamma på landet. ska snart åka hem igen och fixa med tvätten, inte det roligaste men det måste göras. ikväll ska jag se på fångarna på fortet och skypa med phia hoppas jag:)

min bror.


det här är den enda bilden som finns på denna data :P


02.30

Sitter och skypar med phia, har snackat typ 2 timmar. Phia har fått se oss träna och muppa oss, hon gillar det! :)
imorgon ska jag ut till mamma och hämta lite saker och på eftermiddan ska jag tvätta! bläää..  nu ska vi prata lite till sen ska vi sova :)




Utkast: Jan. 14, 2011 18.12


Hur mycket jag än försöker vara perfekt för dig så misslyckas jag.
För innut i mig finns något som pressar sig utåt, och undan för undan tränger bort den jag är..










Dagens Lista

Dagens saknad: Hemligt.

Dagens vill ha: Red Bull.

Dagens bästa: Mysfredag.

Dagens beroende: Hm, ??

Dagens värsta: Att jag sitter ensam.

Dagens sorgligaste: Att jag längtar till måndag.

Dagens humör: Lite upp och ner varken eller tror jag.

Dagens kläder: Strumpbyxor, knästrumpor,kjol och tröjja.





00.38

Aj! det gör såå ont, ser på ett program om fettsugning, aj fan ser så äckligt ut :s  men jag skulle dock själv vilja göra det. jag skulle inte tveka, skulle köra rubbet ben, mage, armar ja typ allt :) lite botox när man blir äldre, spruta in lite i läpparna och sillisar! jag kör rubbet :)
varför vara nöjd med det man har, när man kan bli snyggare?







16.27


har varit på ungdomsmottagningen. varit hos mamma och färgat håret och myst lite :) är hemma nu ska snart ut med GGG´S 1h. blir promenaderna runt hoppas jag ;)  sen blir det film och bädda ner sig i soffan och sova lite, sovit dåligt hela veckan.. såå trött!


ska ta några coooola bilder sen hoppas det blir bra då kommer dom upp här :)



puss på cindy


11.19


somnade 5. nu är jag vaken igen. fixat mig och ska dra nu. vi hörs senare =)
blir nog att dra till mammsen sen!



02.35



ny blogg typ. ny header ny bakrund och imorgon kommer lite annat smått :)

skypar med phia. och några ungdomar skriker utanför. mauro sover. min hårfärgsburk väntar på att bli använd. imorgon ska jag hem till mamma och sola. och färga håret. imorgon ska GGG´S ut 1timma igen som vanligt. nu ska jag sova?

PUSS




Dagens Lista

Dagens saknad: Phia

Dagens vill ha: En hårfärg.

Dagens bästa: Inget bra idag.

Dagens beroende: Grey´s Anatomy.

Dagens värsta: Ont i höften som fan..

Dagens sorgligaste: Att grey´s är slut.

Dagens humör: Lite upp och ner varken eller.

Dagens kläder: Leggings stor tröjja och tofflor.





04.33

...

15.48


vaknat och var på ungdomsmottagningen. fått en tid!  ska tvätta om en timma och dra till syster för att fira lite i efterskott! sen blir det mys med crille, forss och mauro vi ska se let´s dance ikväll! :)

saknar redan min phiaplutt :( <3




mums

00.40


har varit hos phia och myst lite sådär in i det sistsa! provade epilator, aj! men lent och fint :)
sen åkte vi förbi mamma som var på tjejkväll, fulla tanter haha! åkte mot stan skjussade hem mauros far! och sen hem och byta om upp till himpa och gå 1h. kom nyss hem! det var skönt. imorgon ska vi upp kl 7 och gå en promenad! :)


Saknar redan min finaste bästaste och underbara vän! det är 5 månader tills vi ses igen. men det kommer gå fort. då blir det massa mys igen :) ha det bäst gumman<3




har insett att du är en äkta vän. du finns alltid, ställer alltid upp och jag litar verkligen på dig!
du är alltid sprallig galen och glad :)
du är min bästa vän helt enkelt. Love you ♥


17.34


Har sminkat mig och fixat lite.. Tänt ljus och sett/ser på king kong!  senare ska vi ut och krama phia lite och pussa :)

ingen phia på vår soffa på 5 månader. känns tomt. men den står alltid kvar här så hon kan komma när hon vill :)
blir att åka förbi mamma och säga hej ochså :)





kör på rött läppstift idag!

15.28


vi har en hylla införskaffad från ikea i sommras, och ett vin ställ mauro fick på sin 20års dag, sosådär 1,5 år sen.. hyllan har stått i garderoben och sammlat damm och vinstället bakom soffan! jag har fått lovat av mauro för läääänge sen att "det fixar jag, det är lungt jag sätter upp dom.." " innan jul självklart!" aja, man kan inte litea på det andra könet så igår tog jag saken i egna händer och sa att nu ska det fan upp. Vi hoppade in i bilen till bauhaus (?) och köpte plugg och skruv! lånade borrmaskin av systers man! Hyllan är äntligen uppe. och vinstället ska upp idag! :)

min slutsats av det hela, vill du ha något gjort får du göra det själv!



Är så nöjd!


Blommor!


Lycka är att ha sig själv? haha!

16.29



idag gick vi upp klockan 10 och klädde på oss och sen gick vi en promenad till lindö! tror det är 6 km, tog runt 1h. det hade varit skönt om jag inte hade såå ont i höften, mina ben typ vek sig.. Sen skjussade mauro hem mig oah jag gjorde typ inget.. Hämtade honom runt 3 och nu sitter jag här.. ska snart se på jönssonligan som är på tv :)




Pulka är kul på jul!

Dagens Lista

Dagens saknad: Cindy.

Dagens vill ha: Pengar.

Dagens sorgligaste: Att det snöar.

Dagens humör: vet inte, har för ont.

Dagens beroende: mina värktabletter.

Dagens värsta: Att min höft gör så ont.

Dagens bästa: Att jag har varit rökfri i 26h.

Dagens kläder: leggings stor tröjja och tofflor.




Saknar, saknar, saknar, saknar massor ♥

23.55


har varit hos phia och åkt pulka bakom hästarna och grillat korv (hoppas phia skickar bilderna snart) :) sett på film och myst!  varit en snabbis hos mammsen och fick en superfin tavla hon gjort åt oss! Duktiga mamma, varför kan inte jag vara duktig på något? seriöst jag är inte det minsta bra på något sånt :/

var med forss förut och vi åt fruktsallad och såg på tv, hon var flumm idag haha :P ! mauro och jag ser på hockey nu, sverige, ja vad  ska man säga? förlängning just nu, får se hur det slutar!!



Imorgon blir det ungdomsmottagningen. se vet jag inte. kaske boka tid på vårdcentralen, misstänker att något ligger i klämm i min höft kan knappt stödja på benet. Inte ligga på det och om jag sitter förlänge så typ strålar det och gör sjukt ont! aja får se hur det känns imorgon!




moi & forss

01.43



Ehm, ska man säga om nyår? har haft det betydligt roligare andra år, var extremt utråkad, trodde vi skulle festa hallå inte sitta och kolla youtube klipp :s men nu vet man ju det! inte så kul att inte göra något :s   men nu är jag den händelsen rikare. vet vilka man kan lita på och hur allt ligger till, otroligt glad för det, vem vill ha falska vänner? inte jag! snåla/pengakåta människor är nog det vidrigaste jag vet. Finns fan inget fulare än det! ursch.. Men nu lägger vi det bakom oss, jag är väldigt säker på att vi inte gick miste om något viktigt! och jag tar inte åt mig av vad en som som du säger, det betyder ingenting. börjar bara skratta när jag tänker på hur patetisk du är och hur otroligt dåligt du måste må, du trivs ju inte med dig själv när du klankar ner på mig, speciellt när det du sa inte har med saken att göra. men jag bjussar på det så kanske du mår bättre iaf!

nu ska jag ta min 3:e sista cigg.. har bara 3 kvar och sen är det slut! om vi kanske ska komma till thailand i april :)






en kreta puss :)

RSS 2.0