16.17



Whioo! nu har surphia just kommit innaför dörren. och nu ska vi dra till anders. blir mat om några timmar :D Mums!  ska spela spel sen med! fira tolvslaget på anders balkong 2::a året irad :) så ska jag pussa på min fina pojke! :) och phia såklart hihi.. PUSS  GOTT NYTT ÅR!





1år sen klockan 00.00 inatt :D

14.41

maten inför imorgon är klar :) lär bli sjukt gott! 3 rätters! väldigt lyxigt med en egen kock på nyår (Y)
Vi halv 6 idag kommer vi befinna oss hos min syster, som fyller 22 år idag! Grattis!
imorgon kommer phia hit och sen blir det goooood mat och sen kommer lite mera folk och det blir spel och massor med dricka :) ska dricka skumpa på 12 slaget såklart!  på måndag ska vi ut till phia och rida/åka släde bakom häst :) super kul! ska bli kul att se baby sitta på en häst med XD
nu ska jag laga mat!






Så glad är jag idag :D

13.50



sitter och ser på tv. ska hitta på något med mauro och crille snart :)    crille tyckte inte att man skulle kolla på tv mitt på dan en onsdag, haha!  sen ska vi nog till forss när hon slutat jobba och planera lite nyår!  och sen kanske handla med anders och maria inför maten på nyår! mums..  




saknar min myselin! min bästis! <3

22.29

har varit hos farmor och käkat och snackat, även lärt henne att skicka sms, så nu har hon skickat sitt livs första sms vid 82 fyllda år :) söt farmor! hihi.. fick med mig massa mat och godis, dricka till nyår och cigg =)  sneltant!
nu sitter jag och kollar på tv och dippar morötter.. en ensam natt till sen imorgonbitti kommer mauro hem.. Nu har jag pratat med min älskling oxå :)





hittade ingen bild på farmor..

13.43



vaknat nyss och satt på en film. mår inte så värst bra!  ligga och vila typ hela dagen och se på filmer. mm låter väl helt ok!  Ledsen att jag inte kunde komma till jossan igår och fira henne :( men vi ska ses i veckan för filmkväll iaf :) och sen nyår såklart :D

ska även börja kolla resa lite smått nu..




mina brudar.

Läggdags?

Lördag:

hem till pappa, äta julmat och öppna julklappar och så! väldigt bra!


på kvällen vart det förfest och mys här med brudarna/victor ;) haha.. dom gick ganska tidigt för att hämta stämplar. sen fortsatte vi, sen kom vi på en super ide, och jag följde med ut och dansade en stund jag med. bara gick rakt in. HAHA! sparade 150kr (hade inte ens tänkt gå ut, men gratis är gott! det var en mysig kväll iaf! hoppas nyår blir lika bra. bra personer och en jävlans fest. och såklart min lilla phiaplutt! som jag ska pussa sönder på tolvslaget :)





haha. plus forss mauro och crille :)




ska sova ensam inatt och imorgon. tomt? skönt? vet ej!

du vet vad jag sa. tänk på det! du gör allt så svårt.

Måndag

Julafton, god mat. helt rubbad släkt. Nästa julafton blir på en strand någonstans! Pallar inte med alla idioter fy fan vill bara ja vet inte vad!!!!


idag har jag varit hos phia och vi har myst med hästarna lite sen har jag varit hemma hos mamma med! :) blir att åka häst och vagn i övermorgon tror jag vi bestämmde?!   crille och mauro ska med rida xD ahahha!

Kommer sakna dig phia. inte långt kvar nu. min finaste och alldra bästa vän åker igen ! :( <3





love love love love love love


Myskväll!

Nu drar vi oss ut till mamma, men julklapparna. och för en riktig myskväll! :) hihi! Hörs imorgon. PUSS =)




  :)

JULKORT




Julkort 09-




(H)jul kort 10-

En bild säger mer än tusen ord



HAHA! vet inte vad vi gör. nicklas,micha,jag,mauro..



Dan före dopparedan!



Imorgon är det julafton :) för klockan är över tolv! mysmys! 



 
JULJULJULJULJULJULJULJULJULJULJULJULJULJULJULJULJULJULJULJULJUL

Dan före dan före dopparedan


snart fredag och julafton. mysigt! imorgon ska vi ut till mamma och ha en mysig da´n före dopparedan kväll. blir paketleken och sen spel och sen uppesittarkväll med julgodis =) 

Idag har jag köpt klart julklapparna och slagit in dom. Ser på film och har allmänt tråkigt.



21.42


idag har vi varit hos micha och kollat på när hon & hanna bakat typ, jag läste tidningar och mauro var dj!
kollat på tv lite och suttit vid datan en stund. imorgon ska vi till mamma och tvätta och sen kommer några och firar mig i efterskott.. Sen åker phia med oss in och sover här! <3




Kärlek!

Tisdag, eller just det onsdag då klockan är över tolv..


har inte gjort ett skit sen i fredags typ. men rätt skönt. kollat film och umgåtts lite med crille forss anders och maria :) 

jag mår inte så bra just nu heller. men ska inte gå in på det, ibland har man sånna perioder, bara det att mina kommer allt för ofta just nu.. ingen lust till något!

Men imorgon ska vi hem till min storasyster där även lillasyster kommer vara så vi ska baka peparkakor, hatar det men kan ju iaf baka :P systertid! <3 

Torsdag blir det att fara till landet och bli firad i efterskott, av mostrar+mormorOmorfar.. Sen ska phialutta med in och sova här tills någon dag ingen aning men lär ju bli hela helgen och början på nästa vecka med :P  vi ska ha lite tjejmys på fredagen med vin och film! Jag älskar hon, känns väldigt sorgligt att hon åker snart :( men vi ska ha värsta bra dagarna efter jul då vi ska rida och åka häst och vagn, ska tvinga mauro och crille att rida med ;)  sen ska vi ha ett underbart nyår ihop! ♥





vill ha sommar nu!!!!

?



ledsen ledsen och åter igen ledsen! och sjukt besviken! inte ok tycker jag! verkligen inte..




??


RSS 2.0