?

Morsdag idag, köpte blommor till mamma, hoppas hon blev glad!
Jag är så jävla rastlös/uttråkad och allmänt sur... Vill att studentveckan ska dra igång nu!
Imorgon blir det att vara hemma igen, själv. Hatar att vara ensam. sen på tisdag blir det skola, onsdag skola och torsdag börjar det.

Nu ska jag sova..




Känsla

snart är det studentvecka. Snart är det slut. allt som varit min vardag i 3 år är slut, bara slut!
men men vi ska göra den veckan till den bästa! och jag vet att det kommer bli bra med
:)



Den känslan har kommit tillbaka, jag trodde jag var bättre än så?




Tisdag

Jobbig dag, kom verkligen inte upp till skolan imorse. har haft skit ont i huvet hela dagen och som avslut nu för kvällen så spyr vi lite med (Y) inte bli sjuk!

imorgon ska jag hem till mamma, saknat henne. ska bli så mysigt äta mammas goda mat och snacka skit, plus att Elin ska med
:)

Grattis Mauro, glad för din skull!  ♥ 13 månader idag!




Träffa vovven imorgon med :)

=)

Åhh, det är sol och vaarmt! ska snart iväg och vara taxi/barnvakt :) kanske blir att grilla också, såå gott. och chips och glass såklart ;) Hoppas det blir varmt hela veckan och att sommaren kommer på riktigt nu!


Har tatuerat mig, är supernöjd! dock ska det bli färg men det blir om 2 veckor.. så fint till studenten sen!
Längtar som bara den tills student veckan :)





!

Jobbig dag, men men. har varit hos mamma och snackat, skönt.

har en Stor klump i magen som inte kommer försvinna på ett tag. det är jobbigt och obehagligt.
aja, det jag vill säga är jag mår inte bra psykiskt just nu och så är det.. men jag är otroligt glad att jag fått en så himla fin och förstående mamma som alltid finns och ställer upp ger goda råd och tror på mig, för det är det viktigaste..<3

(Föresten tänker jag inte haka på trenden att gå på "diet" tills studenten ;) haha, eller ok, min deit, godis, pizza chips och läsk (Y)


min mamma är mitt allt!

Förstå mig.

det är nu du ska hålla om mig och inte säga något bara hålla om mig det räcker gott och väl..Fråga inte bara håll om och förstå.. Jag vill säga det jag går och bär på till någon men jag vågar inte. det är bäst det stannar för mig själv. ja det är bäst så! på sista tiden har jag fastnat i min egna lilla värld och är inte kontaktbar, det är skönt att "komma bort" för några minuter. Jag ttänker alltid på dig.. Varje dag, speciellt på kvällarna. då vet jag att du behöver mig som mest. Jag kan inget göra, eller kan jag det ? hur långt är jag beredd att gå? vad skulle hända om jag berättade? kan jag verkligen bara se på?

Love you<3



:')

Fest hos Tuss igår, var kul! saknat folket och festerna med!


just nu vill jag bara att min mamma ska vara här och hålla om mig, och laga mat åt mig :') hihi, jag saknar faktist dig mamma!

och min hund med!



Jaja

Snart studenten, längtar.. ska bli så himla roligt! att avsluta efter 3 år, med skratt, gråt, bråk och massa annat! har varit en bra tid men på sista tiden har det ju varit lite upp och ner. Vilket betyder att man inte KAN gilla alla människor, inte ens försöka! menmen, hoppas på en bra student!

Jag saknar kreta och allt där, det var så skönt inga måsten eller krav eller något alls, bara ligga och sola hela dagarna, sova, mysa, äta gott. Hm, jag saknar det vi hade där för nu gnäller vi bara på varandra, eller njae kanske inte, men när vi var där var allt perfekt som i en bubbla, där jag hade velat stanna! Har en obehaglig känsla i kroppen. som att något kommer hända, något dåligt! det är jobbigt ;/

Imorgon är det fest, hemmafest för en gångs skull, shit det var länge sen! ska bli superkul =) men först skola, projektarbete och PBL, Fy fan! skita i skolan !? HAAH! måste ju ta mig ordentligt i kragen oxå, och träna!! det var för länge sen.. Saknar att svettas ;) (även att jag hatar svett..)

Hoppppppppppppppppas jag kan göra det! vill som fan, skulle bliiii så glad. Hoppas!!! :D



UNDERBAR VECKA HAR TAGIT SLUT

ÅHHHHHH! hemma från kreta och det är skönt! hemresan är något av det värsta jag varit med om. Fyfan... men nu är man hemma och duschad och mätt.. Hade inte ätit på över 15 timmar! så det satt fint med mat, mauro sover men jag kan inte sova sov väl typ 1 timme på planet och 1 timme i bilen. får sova sen:P




blir bara en bild, resten på min FB! =)

RSS 2.0