dagens mat


Dagens mat har bestått av:

Frukost: 2 mackor mörkt bröd med massa frön, plus rockulla sallad och ost. + yoghurt och ett glas juice.


Lunch: Sallad med tomat,majs,rockulla sallad,avocado,rödlök och krydda!


Middag: bacon och rockulla paj!




Ja jag gillar rockulla xD haha!





Vänner är det finaste som finns ♥


idag har jag inte gjort mycket, gått en promenad på morgonen och sen bara myst och sett på film :)
imorgon ska jag till Elin om jag kommer från denna håla? inte lätt när man varken har busskort eller bil! men jag hoppas det löser sig. Vi ska mysa och dricka vin och fira valborg och sen på söndag kolla på majtåget! nu ska jag se en till film tror jag, eller springa, eller så springer jag senare när det är svalare :) hehe.


Vänner är det finaste som finns ♥






bild från egypten.

Snart, snart ses vi. 1månad kvar. =) ♥

Snart, snart ses vi. 1månad kvar. =)  ♥

17.53

Länge sen jag skrev ca 3 veckor. och mycket saker har hänt i mitt liv under den perioden, mest dåliga tyvärr, men allt dåligt har något bra med sig eller hur? har även hunnit vara utomlans vilket var toppen :) ska lägga in bilder från Egypten sen när jag fixat dom och så :)

Har sovit hos elin och pratat och myst, du är min bästa vän Elin, du har alltid funnits där och kommer alldit göra, jag vet vart jag har dig och du är en av de finaste personerna jag känner så snäll och så givmild och underbar. Du är min äldsta vän och jag är så glad att vi har varandra <3

idag har mamma tatuerat sig, as avis! blev fint, sen blev det stan och shoppade lite.. Har just varit uóch sprungit i skogen och tränat lite, duschat och ätit lite sallad! :)



lovelovelove<3


?

vet inte vad jag ska säga. eller skriva heller. därför låter jag bli..

20.45

Nu har man sköljt ur hårfärgen! Blev super :) blekte även ögonbrynen XD ryck som jag fick, men jag gillar att vara udda. inte se ut som alla andra!! =) Fint fint!

Ska hämta mauro sen oxå när han ringer, innan Big Brother hoppas jag iaf! :) kanske ser på några Heroes avsnitt efter det oxå! =)






Glad tjej!

ÄLSKAR MIN FINA MAMMA♥


Sitter med en hårfärg i håret och ska straxt skölja ur det. Överaskade världens bästa mamma förut med massa godsaker och blommor som krya på dig! hon kommer säker vara frisk tills imorgon :) '





ÄLSKAR MIN FINA MAMMA♥

RSS 2.0