:)

Är hos mamma, och ska snart se på film. har varit här sen 3 typ :P  har ätit kollat på idol, bakat typ.. får se när jag åker hem igen. mysigt att komma till  mammsen ibland och andas landet luft :P hehe..

ska ringa och klaga som FAN imogron, beställde kläder den 3sep.. har jag fått dom än? nej! det var 5 dagars leveranstid.. så nu 3 arga mail!! efter och svar som du får kläderna inom1-3 dagar så ska jag fan ringa upp och klaga som fan! blir så arg.. GHAA!


sen förra måndan har jag varit med phia varje dag, utgångar, film till sent på natten, fyllemat, snack, mys, skratt, mat, mat, MAT, hehe. har haft massa mys.. ska ses i veckan igen och i helgen såklart :P blir fest då igen =)
love you pullan <3







blabla


vad är det för folk som röstar på SD? sjuka människor iaf! har dom nått innan för pannbenet? tror fan inte det. ursch blir mörkrädd. vart fan är sverige på väg :S ! fyfan! nu ska jag röka för jag är så arg.

!


väntar på att mauro och crille kommer med mat och gottis :) ska käka och se på film! perfekt lördag! imorgon blir det att åka till pappa och gratta lillesyrran som fyllt år! sen vet jag inte vad det blir.. får se.




Saknar studtveckan..

,,


sluta kommentera! sluta läs! sluta med allt! för det är fan ändå ingen som bryr sig ändå. det är bara massa skitsnack och tomma ord! så less på skiten så ni anar inte. vill bort långt jävla bort. helst för alltid! fy fan vad skönt.. säga hejdå och aldrig komma igen. jag orkar innnnnnte!!!!!!

Fy fan



Alla är likadana. sviker hit och sviker dit. jag är så trött på det. fy fan! ska jag alltid komma i andra hand? jag ger upp snart pallar inte.

.


helgen har varit bra. utgång med bästa phia i fredags och firade erika i lördags. helt ok! :) idag hat vi varit på landet och hälsat på mamma och sen åkte vi till phia och såg film och mös! haha. ska snart sova om jag kan vill säga :P



love.

hihi


har varit med phia idag och gått på stan och shoppat! och varit på maxi och jysk där jag inte skrattat så mycket på sjukt länge! HAHA!! vi lagade mat och såg på 2 filmer. nu har hon åkt hem, men hon kommer imorgon igen :) blir nog utgång imorgon :) (Y)




love you

:)

ska försöka sova, kan inte men måste ska up skapligt imorgon! blä på det här! ge mig sömntabletter någon! xD
vill
göra en grej och jag kan göra den grejen, men ska nog vänta ett tag så det blir ordentligt från början, man lär ju av sina misstag!





saknar kreta! men ska tbx :)

Saknart :(



Saknar cirkusen något enormt, saknar emelie! saknar våra roliga träningar vårat nummer. allt var perfekt! var så kul, jag älskde det..


!


Har tittat på idol och nu ser jag någon film på 6:an.. ska ta en cigg och sen forstätta se filmen. imorgon blir det stan med syster och phia vi ska leta present! ska även köpa en svart ögonskugga! :)
'





saknar värmen!

glad


vaken! ahah somnade runt halv 6 imorse och gick upp för en timme sen! ska snart duscha och laga mat.. tråkigt! längtar tills lördag massa nu :D  ska bli kul! ska ju upp till stan sen när mauro kommit hem, han ska väl äta och ducha först antar jag xD


oj vad glad jag var AHAHHA


Mys

kan jag sova? nej. som vanligt asså. fattar inte. spelar ingen roll om jag går upp as tidigt. kan ändå inte somna på nätterna! blä det suger. jag vill sooooova!! 

jag har bestämmt mig, jag vet vad jag vill och hur jag vill ha det. det kommer bli så är så säker på det! jag tror på mig själv och jag vet att jag kommer lyckas eller rättare sagt så kommer jag inte sluta förens jag lyckats! jag vill så mycket. jag vill, jag vill, jag vill.. jag ska, jag ska, jag ska.. jag kan, jag kan, jag kan!

 


!

idag har vi tvättat möblerat om och kastat grejjer pantat och lagat mat! Bläää tråkig dag men sånt som måste göras!

har även köpt ramar och satt in kort! äntligen, ska köpa mera imorgon! ska upp till stan med mauro efter hans jobb och köpa spik och grejjer..  Vi kollade på matchen förut och idol lite grann. Mauro sover nu och jag sitter här inte det minsta trött. Kanske ska ta en promenad?!








Vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill,
Vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill,
Vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill, börja på cirkusen igen!
Saknart så jävla mycket. ska nog gå dit nästa vecka med tuss och prova iaf! =)


:)



hej :)  tänkte bara svara på en fråga några undrat över, vart jag beställde mina kläder det var från http://www.stylebystars.com/ 

Jag vaknade för en timma sen, jag var otroligt trött idag.. fastnade vid datan och ska snart se en film! Film är bland det bästa jag vet, så skönt att bara dra på en film och inte göra någonting!



jag längtar lite till lördag då blir det inflyttning/födelsedags fest ;) en av mina absolut bästa vänner :) W2! <3



Min bästa! <3


:)

måndag.

sitter och kollar på film och ska snart laga mat. Måste städa oxå och bädda rent i sängen och tvätta! Ursch det är fan inget kul men det är skönt efteråt. Mauro kommer hem från jobbet snart och då blir det mat och sen film! =)  längtar tills mina kläder jag skickade efter i fredags kommer! =)





?


i fredags blev det utgång:) riktigt lyckat faktist. inte varit på otten sen veckan innan studentveckan! :)

skulle ha gått på bröllop igår men jag hade så j*vla(!) mensvärk så jag kunde inte stå upp så blev soffan istället och springa och spy på toan titt som tätt. Blä hatar mens!!!!  forss fyllde år så jag och mauro bjöd på mat och bio på kvällen!! maten var jätte god och bion var skit bra, vi såg på SALT! riktigt grym film enligt mig :)

idag sov vi länge och sen åt god frukost! Mums. älskar frukost på helgerna. sen har vi varit på media markt och djurmagasinet och grejjer. Ätit och fikat hos forss och sett på film här:)  bra helg helt klart!





Jag har så mycket i huvet, så många ideér som jag inte vet hur jag ska få fram. Så mycket jag vill och så många vägar jag vill ta, vet ju inet vilken som är rätt än?! det är så svårt för jag vet vad jag vill och jag vet att jag skulle klara det men när jag sen tänker realistiskt så faller allt och jag känner att det verkligen inte skulle gå. vet inte hur jag ska göra! 





::P






Söt, knäpp, galen, och helt underbar katt har vi köpt!


:)

HJÄLP MIG!












Bröllop imorgon, hjälp! vad ska jag ha på mig? vitt kan jag ju inte ha! och den rosa längs upp hade jag på förra bröllopet! shit. lutar åt den lila/svarta (dock är den för liten så får knappt igen den!) eller den rosa med paljetter??!

shoppa-

Kunde jag somna sen då ? nae. vilade i typ 1,5 timme, helt slut! Så vad är bättre än att shoppa när man inte kan sova då ? hehe, klickade hem några godbitar! sjukt billigt med! =) längtar tills dom ligger i brevlådan! nu blir det film..


Fin rosa klänning.

Fin rosa kjol!

 

Snygg klänning!



Blev lite sugen på dessa godingar med! men det får bli på nästa lön!
den som väntar på något gott ;)


love


inte sovit ett jäkla skit.. snart kommer dom som ska byta fönster med. bajjs! jag vill sova nu men nej då när jag väl är trött så får jag inte sova heller.. Måtte det gå snabbt! annars kommer jag fan slänga ut dom xD





!


GHAAA blir galen, jag kan fan inte sova längre, jag kan bara inte somna på kvällarna!
nu ska jag röka och se på film! har ätit popcorn morötter druckit 1,5liter loka...  inte så konstigt att jag inte är hungrig på dagarna -.-

kl 10 så kommer det några som ska byta våra fönster, kanske ingen ide att sova sen ändå för då vaknar jag väl inte sen! hehe.. nae men seriöst så ska jag fan ha sömntabletter. det här funkar inte!



va och sa hej till phia igår eller ae det var ju i onsdags.. Mycket
efterlängtad kram! =)


:P


Sitter med en färg i håret, eller det blir slingor :P färgade ju håret blont men vill ha lite slingor i med! blir ljus bruna hoppas jag iaf xD 

just det, vi har köpt en totalt galen katt! (Y) han sover på dagarna och får damp på kvällarna! men söt det är han allt! hihi.

imorgon ska mauro och kolla på fotboll med några från hans jobb, är väl någon sverigen match tror jag! så jag är ensam heeeela dagen. bläää på det. men det är rätt skönt att vara ensam ibland med :P




Teo och jag!


:)


Har just käkat och så, nu ser jag mauro och crille på tre kronor, mauro leker med katten!
hoppas på att vi får låna bil! :) <3




RSS 2.0