det är så jag säger det

<3
kommer bli en jobbig vecka psykiskt! Men jag kommer klara det! Har mycket att se fram emot. En sak i taget och sen är allt över.. Phia är hemma, min andra hälft! Imorgon kommer hon hit, inte sett henne på flera månader :')<3 ska träffa henne imorgon, P med :) dom kommer hit, phia sover här. På tisdag åker vi till henne och sover där <3  Det kommer bli en tuff men otroligt bra vecka! <3

She's Falling Apart

Skjut mig! nu tack.. fan

Så sant!


..


ord


" Jag säger inte att det kommer bli lätt. Jag säger att det kommer vara värt det! "

Jag kommer få leva med "det här" hela mitt liv, bara att acceptera det och börja jobba så det kan bli skapligt! Det kommer aldrig försvinna men jag ska lära mig hantera det. De som inte klarar av det klarar inte av mig! för det är den jag är..

" Jag säger inte att det kommer bli lätt.
Jag säger att det kommer vara värt det! "

Jag har bestämt mig att jag ska kämpa varje dag, ta en dag i taget och göra det bästa ut av den! Det kommer gå upp och ner hela tiden, men det är så livet är! Det är inte lätt att leva verkligen inte! men det är värt det!


Jag kommer säkert lägga mig och skrika och gråta och vilja ge upp fleeera gånger, men då får jag göra det och sen har jag fått ur mig det för den gången! Ta nya krafter och bli ännu starkare.


Jag är stark! En jävligt stark person och jag tänker inte låta någon sätta sig på mig, så fan heller! Och till alla som säger och tror att jag inte kommer orka eller palla trycket, skit på er! Jag ska fan visa er! Visa att jag kan och att jag inte kommer ge upp! ALDRIG! Det är jag alldeles för envis för!





still waiting

varit vitt ett tag. svart just nu. det väder väl. får se.

RSS 2.0