jag är jag


....


Jag ska försöka sluta överleva. Och börja LEVA!
Känslan av att klara allt!

det finns alltid lite smärta bakom "det är lugnt"


KLARAR DU INTE AV ATT LÄSA SÅ TRYCK PÅ KRYSSET! JAG SKRIVER EXAKT DET JAG KÄNNER!

har varit i skåne, har varit underbart skönt. trodde jag skulle känna samma känsla som där nu när jag är hemma igen men nejnej. Det är som min kropp vet att jag är hemma och ensam och bestämmer sig för att göra uppror, vilket jag inte kan påverka. En dag kan se ut såhär för mig: Vaknar och ser att det är sol känner att fan vad jag älskar livet, går upp och sätter mig vid datan och helt plötsligt är allt botten. Bestämmer mig för att ta en promenad känns bra och livet är på topp igen, kommer hem och kommer på att jag har saker att fixa mail att maila och jobb att söka och livet är åt helvete igen.. HELA TIDEN går det upp och ner, kan gå på 1 timma eller 30 minuter och ibland på 1 minut. Ser allt i svart eller vitt! Finns inget mellan läge! GHA!!!! hatart...
Igår träffade jag Lotta, min psykolog för sista gången :( har gått till henne i över 1 års tid 2ggr/veckan! Känns konstigt. Har börjat hos en ny som heter Pia, hon är helt underbar! Det kommer nog bli bra! Det SKA det bli..




jag vill bara svälta igen, ..... gå tillbaka till tryggheten och det jag är "bra" på det min hjärna vill att jag ska göra. Den skriker på mig hela tiden dag ut och dag in. Det är aldrig tillräckligt bra vad jag än gör. Jag vill sluta äta igen, springa flera timmar om dagen. Jag får inte jag vet, men det kliar i fingrarna! JAG VILL! fuck varför ska det vara så svårt?!!? jag vill tillbaka till känslan av att vara luft..





(förlåt för äckligt fula bilder, men jag saknar känslan)

inse vem du är

Kraften att orka kämpa! kom till mig. jag vill jag vill! Det blir bra, har så fantastiska underbara människor runt om mig! måste börja förstå det! <3

jag orkar inte må som en påse skit hela jävla tiden! kan någon bara få slut på lidandet innan jag tar saken i egna händer...

‎- Jag har trillat till marken tio gånger om redan!
Du kom in i mitt liv som en trygghet. Vi är bra när vi samarbetar och jag känner mig inte ensam längre.

"Du kan inte. Du är inte stark nog att lämna mig. Du är inte tillräckligt bra. Du är inte värd något utan mig."

Du är min passion, min trygghet mitt allt. Det värsta är att jag vet att jag måste krossa dig en gång för alla. Jag vill inte men alla säger att jag måste. Jag har inte bestämt mig än. Så du finns kvar. -








jag vill inte komma ur mörkret. jag vill bara slippa allt. försvinna, förintas. nu för alltid! förlåt mig.

en helvetes resa


Haft en helvetes kväll/natt! Det är den värsta på sjukt länge. Jag var på riktigt väldigt rädd där ett tag! Shit, så otroligt jävla läskigt. jag "vaknade" upp igen och gick och lade mig och stirrade i taket X antal timmar! sovit 2h i natt! Om det är såhär mina kvällar och nätter ska se ut så blir det inte långvarit!!! Det pallar jag inte med. Aldrig!!!



Ska på möte nu och sen ett i EM! orkar verkligen inte och jag kommer inte kunna ta in nägot av vad som sägs för min hjärna skriker KAOS! men jag ska dit så jag inte får frånvaro!







när det bara slår om.


Har haft en bra helg! En bra vecka faktist. början var inte bra men i mitten av veckan så vände det. Umgåtts med fina fina vänner, gjort saker vågat ta för mig! Kännt mig levande på ett märkligt sätt. Mått bra rent av faktiskt. Ångesten har gnagt i mig otroligt mycket men jag har stängt in den och ignorerat den så gott jag kan! Vilket jag får lida för nu i denna stund. Men det gör inget! tror jag, jag kan nog ta det för jag har haft så kul i veckan! Vill ha flera sånna här veckor. Hoppas det inte bara var en engångs vecka..


Fått någon slags uppenbarelse. Orden träffade rätt! Det är inte såhär jag vill leva, det är inte såhär mitt liv ska se ut! Jag vill hitta viljan att orka kämpa. Vart finns den? Orden du sa till mig fick mig att reagera och tänka till och inte bara skita i det. När du sa sommaren är våran då vaknade jag upp lite. några små ord gjorde så mycket! Hoppas jag kan tänka på det så fort det känns som jag vill ge upp! För jag har för mycket att förlora!


Jag ska kämpa.





Jag blir rädd när det går så fort. När jag växlar så fort.
Från att känna att det är på topp och i nästa sekund är allt botten.

emma. P

Emma, aka P har varit här! Vi har pratat och hon får mig att må bra. Hon förstår och lyssnar utan att dömma! För hon VET! Jag vet inte hur mycket jag egentligen kommer ta in och verkligen jobba för. men jag ska försöka så mycket jag kan. Har fått lite hopp och energi och insikt! Hoppas bara det går!
Sommaren ska bli bra!





tack för du finns!

...


jag vill nog inte dö men jag vill inte leva heller. Jag är hellre död en att gå omkring och vara vid liv men ändå död. inuti är det bara svart. vill inte leva ett liv där jag känner mig död för då är jag hellre död.


någon hjälp mig ut från detta mörker. Annars kan jag inte stå för konsekvenserna.
jag skriker på hjälp men ingen hör.
orken och viljan är slut för länge sen.

rädsla över att förlora

När hela världen rasar och du kan inte göra något annat än att se på. Du är inte längre en del av den. Du är ensam och rädd, rädd för konsekvenserna av att tappa kontrollen. För det är allt du har kvar nu. Du är ingenting utan den! Tryggheten som finns i kontrollen, du vill inte leva utan den. Hjärnan som säger saker till dig som du inte vill vara utan. Det är lättare att vara kvar i tryggheten än att kasta sig ut i det okända.
jag kommer inte släppa taget.







never give up something you can't go a day without thinking about.




hjälpnågonsombehöverdig.


Ligger vaken hela natten känslorna snurrar som aldrig förr och jag har ingenstans att ta vägen. Själen är tom mitt hjärta värker och ensamheten är värre än vanligt. Svårt att andas svårt att tänka. Tårarna rinner nedför mina kinder och ögonen börjar bli röda. Utåt sätt ser jag hel ut, inuti är jag trasig och allt är kaos. Jag skriker men ingen hör mig. Jag kan skrika i en stor folkmassa men ingen varken ser eller hör ändå. Är jag osynlig?




Ingen förstår min inre smärta..

©

känslan av att insidan bara består av kaos.

...

I live in a world of fantasy so keep your reality away from me

...

dagens ord.

.
.

den dagen

.
Jag drömmer om den dagen då jag blir chef i mitt egna liv. Då är det jag som bestämmer.
.
.
Den dagen då jag hittar nyckeln att öppna den dörren som föralltid varit låst.

.

She's Falling Apart

.
And they rise in the morning

And they sleep in the dark
And even though nobody's looking
She's falling apart

.

.

.

.

.
.
.


jag är inte den ni vill att jag ska vara..

Jag älskar er. Ni betyder allt för mig mina fina syskon, ni är det bästa jag har. Men jag finns inte för er, jag når inte upp till kraven som en bra syster. Jag ställer inte upp jag stöttar inte jag finns inte. Jag har så dåligt samvete för att jag inte tagit rollen att vara en bra syster. Jag skäms för att kalla mig eran syster. Jag vill finnas jag vill bry mig jag vill träffas! Ni anar inte hur många nätter jag gråter mig till sömns för jag har så dåligt samvete över att jag inte finns för er.. Förlåt.
Jag ska göra mitt bästa för att orka bry mig och finnas för er. Ni gör så jag orkar andas. Ni gör mig hel! Utan er hade jag inte funnits! Älskar er♥

när utsidan inte visar det insidan känner.

Förlåt för att jag inte är den bästa dottern i världen, men du är inte alltid så bra du heller.

när utsidan inte visar det insidan känner, då är det svårt att förstå det som gnager!

Att vara en främling i sin egna kropp!

När folk i min omgivning inte förstår mig så känner jag mig så liten och missförstådd. Att de slänger ur sig kommentarer som att varför gör du si och varför gör du så? Ja du, om jag visste det själv så skulle jag ju inte göra så! Att få höra att det är bara att lägga av eller skärp till dig, då känner jag mig väldigt värdelös och konstig. Jag kanske är konstig och gör och säger saker som inte alltid är vad andra vill höra men jag kan INTE hjälpa det! Det är det som är problemet, att jag inte kan rå för det!

Känner mig väldigt ensam och utanför till och med i min egna familj. För dom förstår inte ens mig, dom som borde förstå och inte säga saker som att skärp till dig nu och gör så istället! Det gör ont att inte någon kan förstå. Att de inte vet hur ont det gör av att få höra sådana saker, att jag reagerar så starkt på saker som andra inte ens bryr sig om!
Att reagera som att hela världen håller på att gå under bara för att man tex missar bussen fast man vet att nästa kommer om 10 min! Det är sjukt påfrestande för jag kan inte hjälpa att jag reagerar så, det är min hjärna som gör det! Att man inte heller kan förstå själv varför man reagerar som man gör. Att dessa jävla impulser bara kommer så fort man gjort något som ens hjärna säger är "fel" fast det för andra är helt naturligt.
Att man är precis som vanligt utåt så ingen ser, men att man vet att insidan bara skriker för man inte vet hur man ska "handla" i vissa situationer. Att hjärnan plötsligt stänger av från och till och man "försvinner" i sina tankar och folk tycker man är dum i huvudet för det! När dessa impulser kommer så är man inte medveten utan det är som kroppen stannar och hjärnan tar över, sen när kroppen kommer igång så undrar man va fan har jag gjort?! För man kommer inte ens ihåg det själv. Som en robot med på och av knapp hela tiden, på,av,på,av...
Som att gå i dimma hela tiden, det skiftar bara mellan svag och sjukt mycket dimma. Humöret är på topp eller i botten, det är antingen svart eller vitt det finns lixom inget mellan läge. Det är antingen eller..
Att vara rädd för sig själv för man vet inte vad hjärnan gör. Att inte ha kontroll över sin kropp eller sina handlingar. Att isolera sig för man inte vill umgås med någon då man är rädd att bli missförstådd.
Att vara en främling i sin egna kropp!
Jag vill bara bli fri från mig själv. Vill inte leva som den jag är.




"Om jag måste vakna som mig själv en gång till så vill jag hellst inte vakna alls!"

skratt bästa vän och ångest...

Haft en sjukt bra onsdag med bästa Elin! Vi har sett på bio, film snackat skrattat och ätit glass!
Igår mådde jag riktigt bra och jag ska se till att det blir flera sånna dagar. Idag kommer ångesten som ett brev på posten, skakningar och svårt att andas men jag ska försöka tränga bort det!
Ska träffa mamma och storasyster snart och vi ska handla lite! Ska bli kul! =)
Du vet inte vad du gör för mig bara genom att andas. <3

jag orkar inte skämmas mera, det här är den jag är.

Det här är min blogg och jag skriver EXAKT vad jag känner för! Passar det inte så kan du trycka på krysset uppe i högra hörnet!
Att inte kunna hantera sina känslor och sina tankar gör mig galen. Att inte kunna förstå själv varför man reagerar som man gör, på saker som inte rör andra i ryggen! Men för mig så är det ett helvete för minsta lilla. Det är så sjukt påfrestande att känna så blir galen. Ska snart börja en ny behandling som jag hoppas ska funka så jag kan få leva normalt. Skulle vara guld värt, men jag har ändå inte för stora förväntningar för jag orkar inte att bli besviken! Har fått papper och information och jag tror det kan vara min bästa chans just nu! Hoppas!
Känns ändå befriande på ett sätt att ha fått papper på mitt "problem"! så jag kan få rätt hjälp och rätt verktyg så jag kan jobba mot att må bra en gång för alla! Även att jag lär falla ett par gånger men jag vill må bra och ska göra mitt bästa för att göra det en dag! Känns skumt att ha en "diagnos" men ändå befriande då jag under så många år undrat varför jag är som jag är om man kan säga så?!
Jag tar varje dag som den kommer och jag hoppas jag orkar kämpa!
Jag orkar inte skämas mera, det här är den jag är och kan ni inte acceptera det så kan jag inte göra något åt det. Jag har mina vänner och jag har insett vilka som verkligen älskar MIG för den JAG är!
Tack till alla som stöttar och finns för mig, ni vet vilka ni är och ni är guld för mig <3




vem är jag?

min blogg, mina tankar. jag skriver vad jag vill!

Jag orkar inte längre bli besviken och känna att jag ska få dåligt samvete. I hela mitt liv har du lovat och lovat och sen svikit. Jag orkar inte längre lägga ner energi på att slås ner varje gång du sviker mig. Varje gång varje löfte varje svek jag kan inte ta åt mig längre för jag kommer bryta ihop! Du säger att vi ska göra det och det och det, men det händer aldrig. Det är bara svek!
Det värsta av allt är att jag varje jävla gång tror på dig och tror att du talar sanning denna gången. Men varje gång så blir jag lika besviken och hjärtat brister lite mera för varje gång. Tyvärr så är det så och jag hatar mig själv för att jag tar åt mig. Du lägger allt på mig, du gör så jag ska få dåligt samvete och vet du? Du lyckas varje gång!
Tack för du får mig att känna mig mera värdelös än jag redan gör..
kommer jag någonsin vara bra nog? kommer du någonsin vara stolt över mig?

du förstår inte även om du vill

Omtumlande helg. Mycket på en gång. Mycket tankar och mycket funderingar.
Blir så arg på mig själv över att det blivit såhär, det är lixom inget som skulle hända mig. Det har gått så fort så jag inte hunnit tänka efter, bara blivit så. Jag kan inte handera mina tankar och känslor så det bara händer. Jag vet inte hur jag ska ta mig ur det eller om jag ens vill.. Det är min trygghet min vardag mitt allt. Det är svårt att förklara eller få folk att förstå man måste nog ha varit där själv för att förstå dessa tankar!
Ena delen av mig vill inte ha det så medans andra halvan inte kan tänka sig att släppa taget!
Det är allt jag har, men jag har förlorat så mycket på det men ändå vill jag inte bli "fri" !

RSS 2.0