nu är jag 20år


förra vecka:vårdcentralen födelsedag 20år systemet fest vänner presenter glädje tårta sprit mys! riktigt bra helg! är så glad för alla presenter och glad att så många kom ändå! :)


idag har jag varit på vårdcentralen igen. dom tog massa blod :( imorgon blir det röntgen igen! och hoppas dom hittar något nu! bläää!



en liten sommar bild på wesslorna! :)

:D



imorgon blir det först vårdcentralen hoppas på att dom ska tömma knäna så jag slipper skiten. sen blir det att gå på stan med phia och sen SYSTEMET :D

fredag DYNGRÖJ! eller iaf fest :)





här fyllde jag 18. nu fyller jag 20. HAHA

GHA ¤"=)¤/)"=/¤)"¤!)¤1§204i812047910


Du är bara ett stort frågetecken för mig! Det du sa, det ska du fan ta tillbaka! Vet varken ut eller in. Du sårar mig något eormt. Men du lägger all skuld på mig, tack!  (vill skriva massa svordommar, men vad tjänar det till?!)

AJ aj.


aj, aj, aj! har så förbaskat j'vla ont i benen igen.. vätskan är kvar och dt är mer därtill! blir väl att tömma knäna i veckan! och hämta mera tabletter.. vårdcentralen på torsdag och tisdagen därpå. kul liv!

:)



phia sitter och sminkar sig och snart är det min tur. vi ser på harry potter och vid sex är det dags för bio :)




hittade ingen annan bild .

LOVE YOU♥


idag har jag inte gjort alls mycket. kollat på tv och lagat mat diskat och städat lite.. har så jäkla ont i magen och mår illa, vinterkräksjukan kanske?! hoppas inte!

imorgon kommer min phialutta hit tidigt :)  på kvällen ska vi på Harry potter prämieren, min födelsedags present av phia! helt perfekt, as bra present :) mysig ska det bli!


LOVE YOU♥


:/



vissa saker är så svåra att förstå eller acceptera.. saker som man inte vill ska förändras. som ska vara som det alltid har varit. Det gör så ont att veta vissa saker. Det går inte att komma ifrån det även om man vill. Men det är sanningen, verkligheten. Tyvärr!





?

tråkiga söndag



har varit hos pappa och lämnat en liten farsdag present. och sen med mauros pappa och faster och ätit china mat! och ska snart över till maria och anders och umgås.dom åker till thailand inatt! avis!!! vill fan med åka utomlands nu!!!




vill rensa mit huvud, har så mycket tankar som jag inte orkar gå omkring med,
det är lixom fullt och jag mår bara sämre av att tänka på allt hela tiden!




lördaG


igår såg vi på tv och ja inte mycket mera.. kvällen slutade inte så kul men tur att jag har bästa vännerna omkring mig <3 

ska snart hem till mamma och ta hand om hundarna och se på tv och rensa ut mitt rum och tvätta.. blää, hatar att tvätta :(





mysbild :)

Fredag och helg



vaknade tidigt idag för mina knän värker så mycket!  har fixat mig och så. snart kommer emma och senare kommer också phia :)  vi ska se på film och äta godis :)  ska bara se till att phia inte får välja film för då blir det skräckfilm! jag ska ha min soffa för mig själv xD





hitta ingen annan bild. jag och cindy juli 2010-

Sovtajm


har varit och storhandlat idag. nu är det fullt i frys och kyl igen :)
imorgon ska jag storstäda hela lägenheten, kommer bli så fint och det behövs kan jag lova!
nu ska jag ta en cigg och sen sova faktist, är väldigt trött!


Fick finfina saker av mamma idag som hon köpt på ullared. Tack mamma!



min fina mamma som jag älskar  ♥

Smärta och helt groggy


sitter och kollar på tv och phia målar naglarna. hon ska åka snart :/  vad ska jag göra då?
jag är helt groggy av alla tabletter och ändå gör knäna skit ont. inte alls kul och jag kan inte ta flera tabletter nu heller :(  ajaj!  ursch hatar att ha ont..

jag fyller år om 15 dagar :) fyfan vad jag längtar! :D




random bild-

Tisdaag


sovit skapligt bra inatt, vaknade dock till och fick ta en tablett mot värken. gick upp runt 9 och sen kom pappa och hämtade mig, åkte upp och röntgade knäna. Sen åkte vi och käkade och sen till HC och kollade lite. Åkte till rusta och candyland också :)  nu är jag hemma och väntar på mauro och phia! vi ska äta tacos ikväll !




ska nog ta ett bad :)

AJAAJAJJA

suttit på vårdcentralen 3 timmar idag. vätska i knäna och imorgon blir det röntgen. nu knarkar jag tabletter! hoppas på sömn inatt! :)






phia är hos mig nu, hon tröstar mig :)

:S


aldrig mera akuten. dom är ju dumma i huvet. fy fan!

"boka en tid till vårdcentralen" jaha? det är ju för fan nu jag har ont, inte imorgon :S


ONT SOM FAN!

AJ SOM FAN! och andra svordomar

Kan inte sova, ligger i kramper på golvet för mina ben gör så jääävla ont! ingen ide att åka upp till akuten igen då dom påstår att det är benhinneinflammation, aa visst, fuck off! hela jävla benen värker och jag kan inte ens resa mig upp, knäna är svullna och det gör så jävla ont så jag funderar riktigt starkt på att hugga av dom! Asså känslan går inte att beskriva, det gör sååååå ont!!!  måste gå och kolla upp det igen, kan inte ha så här. kan inte sova heller på grund av värken!! men det är lugnt sovit 2timmar/natt denna vecka! vadå trött? 

ae nu ska jag gråta lite till och sen överväga att ta till kniven!




ont så in i helvete


Dagens Lista

Dagens humör: trött men glad.

Dagens kläder: kjol och tröjja.

Dagens bästa: Att det är lördag.

Dagens vill ha: Cindy.

Dagens värsta: Att mauro jobbar.

Dagens beroende: knäckemacka med avocado.

Dagens sorgligaste: Att jag måste åka spårvagn :/





....


käka hos farmor



Mauro kte och jobbade vid 10 och jag har sett på film och ätit sallad :) ser på harry potter just nu, älskar dom filmerna! senare ska jag till farmor och käka och ikväll blir det att käka ute med mauros pappa och farmor. myslördag :)  PUSS




omgjord bild!

Lördaag



sovit lika illa inatt! gick upp halv sju och fixade mig och gjorde frukost på sängen till mauro :)  har varti och kollat på deras innebandymatch nu, dom vann :)  får se vad jag ska hitta på nu, och om mauro ska jobba!? hoppas inte :P





bild  från  studenten. SAKNART!

depp

Mauro slutar inte föräns om typ 3 timmar. jag sitter i min ensamhet och dricker vin. känner mig som en tragisk människa, det är jag nog också.. har inget att göra, vill gå ut eller på fest. men varT?! vill inte vara ensam. fan jag är ju verkligen patetisk, och en genomrutten människa!... jag har inget bättre för mig än att kedjeröka och se på film och ta egobilder... sorgliga mig. vad fan ska jag göra!? :'/



blaaaaaaaaaaablaaaaaaaaaa

Fredag och sol


gått en promenad, upp till crille, sen ringde mauro och ville ha mat så vi fixade det och lite andra saker. sen skjussade crille hem mig och nu ska jag snart göra en sallad och se en film! hoppas på att phia kommer hit och sover ikväll för mauro ska jobba helg/natt typ. vill inte vara ensam hela helgen. idag kommer han hem runt 10 och imorgon börjar han 10.. så phia se till att komma hit idag :)


Matilda-





Ut och gåå


nu har jag käkat frukost och ska snart klä på mig för att gå en promenad. :) 




:)

SOVVVVVVAAA


ska snart krypa ner i sängen och hoppas på att kunna somna! är helt slut i kroppen, har ont överallt. börjar kanske bli gammal?!  20års kris?! haha

imorgon är det fredag och jag har inget planerat, länge sen jag inte visste vad helgen ska bjuda på, både bra och dåligt. Gillar att ha mina dagar planerade, men samidigt skönt att ta det som det kommer.. får se helt enkelt :)



haha, gammal bild xD love you!

Torsdag idag


vilken dag! vaknade runt halv 8. gick upp och käkade frukost. sen gick jag till smedby hem till lillasyster, tog lite mer än en timma, det var skönt. dock har jag riktigt ont i mina benhinnor men jag gick sakta och det var sol :)

har kollat på tv och fixat håret på hanna och käkat hos farmor. bra dag. nu är jag hemma och crille är här vi ser på tv. jag vill bara sova..




egobild-

IKEA


ikea, köpte massa fint till vår lya!  åt ikea mat, finns fan inget godare! gick på ikanohuset, och sen pkte vi hem. har packat upp allt och ätit mat. är trött som ett as men kan inte somna även att jag försöker.. hoppas jag somnar i natt annars vet i fan vad jag gör!!!


blir att göra något med crille ikväll eftersom han fyller år :)





MUMS

HELVETE


sa jag att igår var den värsta natten? glöm det den här natten har varit förfärlig. tror jag sovit ca 2 timmar inatt. 4 timmar på 2 dagar! somnade typ 11 vaknade vid 12, legat vaken från 12 i natt tills kl halv 7, sov typ 1 timme, och gick upp för ett tag sen..  fy fan! är helt slut. plus att jag tror jag fått vinterkräksjukan, spydde i natt! och har så ont i hela kroppen! 

kul att åka till IKEA om en timme! kommer gå som en fucking zombie! aja. somnar jag så hoppas jag jag somnar i en säng!




ser ni den han, det är jag idag!!

äckligt!


var på HC med crille hanna och mauro, vi fikade och köpte lite saker. sen lånade vi pappas bil och åkte ut mot mamma och fikade och snackade ochså :) riktigt mysig! älskar min underbara och lite smått vimsiga mamma xD  dock inte kul att köra hem, tur att mauro körde annars hade vi inte kommit fram :P sämsta lysena sämsta torkarbladen och sjuuukt dålig sikt regnade och aa fan körde i 40!!! fy fan! äckligt. nu ska vi se på film och sen mysa! imorgon bitti åker vi mot ikea :)




älskling<3

syster och jag <3

crille och jag, som fyller år imorgon :)


familjen <3


helt vanlig tisdag


inte sovit i natt. för min "kära" pojkvän snarkade så jag tror hela huset hörde! fy fan värsta natten på länge..
nu är hanna här och vi ser på film och har käkat. snart kommer crille så får vi se vad vi ska hitta på för något.

imorgon blir det ikea med mauro hanna crille och phia tror jag, om alla vill med xD  ska bli skojsigt!

längtar tills jag fyller år. det är 23 dagar kvar.. låt tiden gå fort!  längtar till jul med, så mysigt :)




jag älskar dig så otroligt mycket♥


ska sova straxt. är trött. är hängig. mår inte så bra. mauro mår inte heller bra. vi smittar varandra. inte kul!



jag älskar dig så otroligt mycket♥

seg mååndag


skickat inbjudningar. dock osäker på om jag skulle bjudit vissa?! aja får se vilka som vill komma annars ställer jag nog in det..

har varit och handlat ätit sallad sett på tv. seeeg måndag måste jag säga.
imorgonbitti kommer phia hit, lite gladare blir jag allt!





love you




grattis stumpan, så glad för din skull. ses snart! <3

:(


segt har inget att göra. kan inte bestämma mig. vet ingenting. vill att mauro kommer hem. mår inte braa..

20års fest?


vaknat och sitter vid tv och datan. mår inte särskillt bra känner jag. ont i kroppen, lederna och orkar inte något. inte kul!  ont i magen också..

funderar på att skicka inbjudningar till min 20års fest vet inte om jag ska görat på sms eller FB ?! vet inte ens vilka jag ska bjuda än, eller mina bästa så klart, men vissa är ett ? fortfarande. och eftersom lokalerna är så dyra så blir det förfest här hemma och sen utgång för dom som vill. men eftersom det är här så kan vi inte vara mer än 15-20 så kommer bjuda de närmsta först sen får vi se..




min 18års fest.




RSS 2.0